Skip to main content
Assessoria Passivhaus al projecte Azalea de la UPV (Universitat Politècnica de València)

Assessoria Passivhaus al projecte Azalea de la UPV

  • ECCØ notícies

ECCO participa com a assessor i patrocinador del projecte Azalea, de la Universitat Politècnica de València, en el concurs Solar Decathlon.

Solar Decathlon és un concurs universitari d'escala mundial, que se celebra en aquesta edició a Hongria, darrere de la consecució de la millor casa eficient i sostenible ... la casa del futur!

El concurs Solar Dechathlon. Cases eficients i sostenibles.

Es tracta d'un concurs a escala mundial on 20 prestigioses universitats es disputen el premi d'aconseguir l'habitatge més eficient i sostenible possible. Per a això han d’explorar qüestions tan variades com l'eficiència energètica, el confort, la sostenibilitat dels materials emprats i en conseqüència el respecte cap al medi ambient, etc…

Per a plasmar tot això, d'una banda, ha de constituir-se un equip multidisciplinari que permeti aconseguir tots els objectius proposats i d'altra banda es necessita del suport d'empreses i tècnics especialitzats que de manera desinteressada col·laborin en el disseny i finançament i permetre així, la materialització d'aquest projecte. Així doncs, hi ha empreses que aporten diners, d’altres posen materials i altres empreses coneixements tècnics com és el cas de ECCØ, que com a especialista en eficiència energètica i Passivhaus ha volgut col·laborar amb la causa aportant els seus coneixements en el modelatge i la construcció de l'edificació per a complir amb els criteris Passivhaus i aconseguir la certificació del Passivhaus Institute.

ECCØ, assessor Passivhaus del Projecte Azalea.

Per a ECCØ, participar en aquest projecte suposa una oportunitat de continuar aprofundint en la divulgació de l'estàndard de construcció Passivhaus i en cas d'èxit aparèixer estretament vinculats a aquest, ja que el tema de l'eficiència energètica és sens dubte un dels principals reptes als que la societat en general i el món de la construcció en particular ha de fer front.

Entre els paràmetres que es tenen en compte en la baremació final del jurat, que l'edificació posseeixi una certificació Passivhaus és sens dubte un dels més importants. Pel que estem fermament convençuts del gran potencial del projecte i de l'èxit d'aquest. Durant el mes de Juliol se celebrarà el certamen a Hongria i es dilucidarà el resultat final. Estem treballant fermament en això a falta ja de molt poc… Ànims SOLAR DECATHLON UPV TEAM!Azalea: projecte d'habitatge sostenible de l'equip Solar Decathlon UPV
Azalea és el projecte d'habitatge sostenible que proposa l'equip Solar Decathlon UPV com a primer pas per aconseguir reduir el nostre impacte en el medi ambient. Tecnologia, natura, confort, sostenibilitat i tradició units un projecte per aconseguir uns objectius comuns: sentir, gaudir i comprometre amb el món. Perquè ara, més que mai, el món necessita canvis, i aquest és el nostre.
• Web del Projecte Azalea: www.azaleaupv.com
• Projecte Azalea en Xarxes Socials:
Facebook / Instagram / Linkedin / YouTube